2011/10/23

Should I get tan?~☆

Hi!
 ÄäääH! Mun on kamalan vaikea päättää haluanko taas ruskettaa itseäni vai hommata vaaleampaa meikkivoidetta... Mulla ois vielä itseruskettavaakin jäljellä ja oon monta kertaa lähes aloittanut taas ruskettamaan itseäni,  mutta sitten tartun johonkin gyaru- lehteen ja huomaan kuinka vaaleita he ovat! Mutta kun avaan koneen huomaan ilokseni että tumblrin dashboard on pullollaan mitä ihanampia "ei-lehti"-gyaru kuvia!

Voi niitä aikoja kun Ranzuki oli entisensä, nykyään lehti muistuttaa liikaa Popteeniä, josta en kerressaan saa mtn irti! Joka paikassa vaan hehkutetaan Kumickeyta, ja Kumickey ei kuulu minun hekilökohtaisiin inspiraation lähteisiin, näin suoraan sanottuna!  Nykyään ainoat gyaru- lehdet joista oikeasti pidän ovat Ageha ja Egg. Vaikka Agehan mallit ovat tosi vaaleita (ja koska Agehan mallit ovat vaaleita, en sano ettei voisi olla nätti gyaru ilman rusketusta) yms. he eroavat katumassasta meikillä, hiustyylillään ja pukeutumisellaan. Ja Egg juuri siksi, että se edes hieman muistuttaa sitä mihi gyaru-tyylissä aikoinaan ihastuin. Siis jos mulle ois sillo joku nykyinen Popteen käteen lyöty niin ois kyllä jääneet gyaruilut kokematta!

No kaikki varmaan saivat selville minun henk.koht. mielipiteeni Popteenistä, joten eiköhän palata aiheeseen. Alle olen koonnut muutaman kuvan millaisen rusketuksen haluaisin:

Waah! It is so hard for me to deside do I wanna be tan or be more lighter. Should I grap selftanning bottle or just get lighter fountadion? Everytime when I deside to get some tan I start fliping some gal magazine, and everytime I notice that models get whiter and whiter! Dont want to be white like popteen models

And anyway todays Ranzuki remaids me too  much of Popteen and  I myself dont really care about Popteen. Everyone allways tell me that how amazing model Kumikey is, and she really isn't one of my inspirations, If I can be through with you. Nowadays only gal magazines i really like are Ageha and Egg. I know that Agehas models aren't tanned, but even without that they stand out of street mass. and Egg just ´cause it remainds me something that I fell in love with gyaru style at the first place. If someone would  have gave me todays popteen, I wouldn't have started being intersted about the style.

So  now everyone knows my opinion about popteen so lets go back to subject. Below I have collected a group of pictures to show you what kinda of tan i would like to have:
 Perfect tan! Just what I want!



 She have just that kinda of tanning that I want! ♡♡♡
 She have pretty tan!
Hmmm...Maybe little too tanned for me?

Ja viime postauksessa unohdin ihan mainita: olen ollut syyslomalla tämän viikon, ja viime viikon perjantaina käynnistettiin syysloma tyttöjen illalla. Päätettiin että halutaan pitää _pienellä_ porukalla sellaiset illan istujaiset. Meitä sitten oli mun lisäksi Lotta ja Henna, ja ilta kului siemaillessa ja Sinkkuelämää katsellessa ja kommentoidessa. Kiitos neidit!
Tiistaina oli tiedossa pikku partyt Iidalla, joita varjosti tosi paljon se että mulla oli koko päivän sika huono olo ja päädyin puolkymmenen aikaan siihen, että äiti sai tulla hakee mut kotiin.

Oh! And last post I forget to mention: I have been on vacation this week. We started our vacation last weeks friday by girls night out. We desided to want small party with small group. So there with me were Lotta and Henna. We spend our night dinking a little and watching Sex and the city. Thanks ladys!
Last Tuesday we had party at Iidas place. But I didn't feel very well so 9:30pm I called my mom to pick me up.


XOXO


3 kommenttia:

  1. Jep, ennen Ranzuki oli yks mun lempilehdistä, mutta eipä oo tullu luettua sitä yli vuoteen kun on käyny niin tylsäks ja kaikki mallitkin näyttää mun silmään ainakin ihan samalta ://

    VastaaPoista
  2. Tiedän tunteen! :D Päädyin kuitenkin itse siihen että haluan olla ruskea, ja siinä missä viimeksi kalpeutta tavoitellessa tuntui että rusketus tulee liiankin helposti: nykyään en saa sellaista sitten millään. Ärsyttävää!

    Mun mielestä sulle kyllä sopisi tummempi ihonsävy mainiosti! ♪

    VastaaPoista
  3. ゜゚*☆Nina☆゜゚* : Voi ihanaa, en oo ainoo, joka on huomannut, että Ranzuki on muuttunut!! :DDDDD

    N5: Oon tässä pari kuukautta arponut ruketuksen ja kalpeuden välillä.
    Kiitoksia, alan kyllä kallistua itsekkin rusketuksen kannalle! (^_^)b

    VastaaPoista