2013/06/16

Yokohama VIVRE!

Eilen oli todella, TODELLA, kuuma päivä ja oletettiin, että tänään olisi ollut samanlainen sää, mutta aamulla kun verhot aukaisin niin eikös ulkona satanut! Siitä huolimatta suunnattii Yokohamaan katsastaamaan mm. VIVRE! Ja onneksi lähdettiin sillä kyllähän se aurinkokin alkoi paistaa!
Weather was so sunny and hot yesterday so we thought that today would be no exception! But when i looked out of my window, there was raining! Anyway we headed to Yokohama for eg. VIVRE! And luckily sun started shining afternoon! 

Tää muistuttaa aika paljon sitä mun valkosta Garulan paitaa, joten me likee!
This remind me of my white Garulas shirt, so me likee!


Paita/Shirt - Funky//1,400 yen


Tässä mun ostokset Vivrestä! Löysin myös aivan ihanat kengät, joita en uskaltanut ostaa, koska puristivat hieman ja ne olivat viimeiset yksilöt! Yyh!
Here are my shoppings from Vivre! I also found perfect shoes but I didn't buy them because they felt just a little bit too small for me! *Sad face*

Ostosten jälkeen suunnattiin metsästämään ruokapaikkaa ja koska oli niin huutava nälkä kun aamupala jäi väliin, mentiin lähes ekaan ravintolaan mikä ei ollut mäkki tai BK jne. Ja toi carbonara oli vaan niin hyvää!
After shopping we went looking for place to have late lunch! And because we were so hungry we went to first restaurant that wasn't McDonalds or BK! This carbonara was so delicious! 
Oi! Oon ostanut täällä paljon ihania juttuja, enkä malta odottaa että pääsen postaamaan niistä tänne! Myös samasta syystä on taas aika kaivaa vaatekaappia ja tehdä uusi myyntipostau, jotta uusille vaatteille on tilaa! Hihi!

2 kommenttia:

 1. toi Liese ois täydellinen aine hiuksille! oispa se toiminu xD ja toi eka paita uuu<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oiskin! Yhyy ei toimi? XD
   Kiitos! Se oli kyllä löytö! ^^b

   Poista