2015/04/21

New Look

Huomaatte varmaan, että blogin ulkonäkö on muuttunut. Uutta banneria/headeria en jaksanut tehdä, koska ensinnäkään muulla ei ollut minkäänlaista ideaa millaisen tekisin saati sitten inspistä toteuttaa joku hieno idea. Vaikka pidinkin edellisestä taustasta paljon, alkoi se jo kyllästyttää.  Ja sitä paitsi halusin tänne vähän kesäisemmän ilmeen. Ja ruusuisemman. Tykkään tästä tosi paljon, vaikka tää onkin tällänen nopee kyhäys. Mitäs tykkäätte?  Inspis tähän taustaan lähti tästä ihanasta Daturan mekosta! Ah jos vain saisin tuon käsiini!

You probably noticed new look here in my blog. Even thought I liked my last background a lot, I get bored easily. And I wanted more summer feel to my blog now when spring is here! I think this background reflect my style very well. I got inspiration from this lovely dress from Datura! I wish I could have this dress.
Innostuttiin Iidan kanssa katsomaan japanilaista draama sarjaa nimeltä Majisuka gakuen  (マジすか学園) , jonka tapahtumat sijouttuvat pääosin Majisukan tyttökouluun. Kouluun siirretään kaksi oppilasta, Atsune ja Daruma, joista Atsune vaikuttaa ulkoapäin ihan kiltiltä tytöltä, joka pistääkin miettimään miten joku niin viattoman näköinen on päätynyt tuollaiseen kouluun jossa jengien väliset tappelut ovat arkipäivää. Jos mun pitäis laittaa tää sarja johonkin kategoriaan niin luultavasti se päätyisi draama-komedia listaan, koska tätä ei tosiaankaan kannata kattoo liian tosissaan. Btw sarjan casti muodostuu pitkälti AKB48:n jäsenistä ja mun ehdoton lempihahmo tässä sarjassa on Yuko. Ja vaikka en niinkään AKB48:n musiikista piittaakkaan, oon oppinyt pitämään mm. Tomomista hänen näyttelemänsä Shibuya-nimisen hahmon ansiosta.

Lately my and Iida have been watching this japanese drama:Majisuka gakuen  (マジすか学園). Majisuka gakuen  (マジすか学園is really funny and addicting series. Two new transfer students, Atsune and Daruma, come to Majisuka. Atsune seems so sweet and innocent looking that made me wonder why she is transfered this school where gang fights are "normal". Cast of this series forms mostly from members of AKB48 and my absolutely favorite character is Yuko.
En oo oikeen koskaan lämmenny perinteisille super-kawaii-koulupuvuille, mutta tästä sarjasta innostuneena tilasin itselleni  samanlaisen asun kuin Yukolla.Tai no melkein samanlaisen...Tässä Taobaosta tilaamassani versiossa paidan selässa ja hihoissa on tekstiä, joihin rakastuin niin paljon ettei haitannu yhtään vaikka tää ei ookkaan ihan identtinen Yukon koulupun kanssa. Pitää varmaan tänä kesänä lähteä pitkästä aikaa johonkin coniin, jotta tän asun käyttäminen ei rajoitu ihan pelkästään halloweeniin.

I also ordered this outfit from taobao. It looks a lot like Yukos school uniform, but I bought the top with text on back of it and also on sleeves. I think I have to go to some japan related convention this summer, so I will have opportunity to wear this.

2 kommenttia:

  1. Ihana tää uus ulkoasu, tosi hempeä! Ja ei bannerin puuttuminen haittaa, oikeestaan tällanen simppeli näyttää tosi sievältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kivan jos tykkäät! ♥ Niin nyt kun tätä on pari päivää katellut niin ehkä jos ois ollu yksityiskohtainen kuvallinen bannerikin niin tästä ois tullut liian "tukkoinen", kun tää tausta vie aika paljon huomioo...

      Poista