2016/06/05

Dress from SheIn

Tilasin jokin aika sitten ensimmäistä kertaa SheInistä ( tai Sheinsidestä), koska etsin kesäksi sopivaa mekkoa. Ja löysinkin juuri täydellisen ja toiveita vastaavan mekon. Tajusin googlettaa kokemuksia kyseisestä nettikaupasta vasta kun tilaus oli tehty ja pelkäsin mekon olevan laadultaan ihan kuraa ja erilainen kuin kuvassa. Mutta onneksi näin ei ollut. Paketti saapui nopeasti ja mekko oli sama kuin kuvassa.
Dress: SheIn
Jacket: Delyle NOIR
Headband: Duras
Shoes: Nly Shoes

Tää materiaali on ihanan kevyttä ja just sopiva hellepäiviin. Väri ei ole ihan noin puhtaanvalkoinen kuin kuvissa vaan enemmänkin sellainen pehmeä kermanvalkoinen. Tässä vielä linkki kyseiseen mekkoon. Väreinä löytyy tämä ja musta. Hintakaan ei ollut paha, 17.60 €. Oon niin ollut tosi tyytyväinen tähän mekkoon ja suosittelen kyllä Sheiniä lämpimästi!
Onneksi otettiin nämä kuvat jo eilen, sillä tänää ainakin täällä Jyväskylässä on ollut tosi kylmä ja pilvinen sää. En tykkää yhtään. Varsinkin kun mulla on pitkä viikonloppu. Mutta nyt on aikaa pestä pyykkiä ja pelata pleikkaa kun ei tarvii miettiä et pitäis olla ulkona hyvän sään takia. Huomenna ajateltiin käydä Iidan kanssa vähän ostoksilla...

2 kommenttia: