2013/07/28

浜崎あゆみ NAILS!! ❤

Koska toi aikasempi postaus oli sekava ja "turha", halusin kirjoittaa tänne mun uusista kynsistä, jotka tein launataista mittiä (josta myöhemmin )varten. Pari päivää sitten bussissa ollessani muistin, että mun piti tehdä lauantaiks kynnetkin, mutta mulla ei ollu edes tippeja saati liimaa! 
Onneksi Sari oli mun pelastava enkeli ja lupasi lainata kaikkea mitä tarvitsen. Pyörin kaupungilla ja ostin suurimman osan tarvikkeista, jolloin Sarin tarvitsi lainata vain tippejä mulle! 

Because last post was only in finnish and so very random, I wanted to post about my new nails, that I made for gyaru meeting (which was yesterday and I will write about it later). Couple day ago I was in buss and I remember that I have to do my nails before meeting, but I didn't have tips or even glue to get them on!
So Sari was my sweet angel and promised to borrow everything I would need! 

Ostin myös Dependin tälläsen geeli- jutun. Mulla on aijeminkin ollu tälläiset "geelit" kynissä ja on ollu ihan kätevät. Ei tarvitse uunia ja kuivuu todella nopeesti aktiaattorin  (?) ansiosta. Nää maksoi yhteensä n 14 € Kicksistä. Mulla on ollu perinteiset geelit vaan pari kertaa (en oo itse tehnyt vielä kertaakaan mutta välineet olen suunnitellut tilaavani pian),  mutta oon sitä mieltä että ne ovat olleet paremmat kuin nämä.

Also used this Depends-gel-thing that I bought from Kikcs. I have had this kind of product before and it was pretty useful. You don't neet to have uv-oven and it dries very fast. These two products costed about 14 €. I have had regular gel nails twice, I think those are better that these.

Tässä (kauhee) kuva mun kynsistä tekovaiheessa. Tässä on jo isketty tipit kiinni ja viilattu ne sopiviksi ja kolme kerrosta tota Dependin geeliä. Mulla toi aktivaatori on kyllä ihan finaalissa ja geeliäkään ei paljoo ole. Jos ois lyhyemmät kynnet niin olisi tämäkin lysti kestänyt pidempään (oh really?)

Here is (amazingly terrible) pic of my nails middle of process. I have glued tips and shaped them and put three layers of Depends gel. Spray that activates gel is so running out and there is not much of gel left either. Well ofcourse if I would have shorter nails, these would have lasted longer (oh, u don't say..) 

Tässä sitten vielä yksi kuva lopputuloksesta. Tykkään! Oon aina halunnu tehä kynnet joissa ois toi hamasakin "logo", koska ah hamasaki on vaan niin täydellinen! haha! Teen varmaan vielä joskus uudelleen Hamasaki aiheiset kynnet, kunhan saan oikeenlaiset väineet.

Another picture of result. Me likeeee! I have always wanted to make nails with Hamasakis "logo", because, well ah Hamasaki is so perfect! Haha! I think I will make this kind of nails again, when I will get equipments for regular gel nails.

10 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet ;__; ♥ oispa itelläkin skillit tehä tollasia, Ayu on itse täydellisyys.

    VastaaPoista
  2. ihanaaat <3


    siis mitä, oonko ihan tollo ku en oo koskaan kuulu noist dependin tököreistä? :D miten se niinku toimii? laitat liimaa alle, tipit päälle, päälyjuttu siihen, kuivuminen, viilaus, vähä lisää päälyjuttua ja that's it? ö interesting... kuinka kauan sulla sitten kesti noi kynnet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! ♥

      Et oo tollo, mäkään en tienny, että Dependillä(kin)on tällänen geeli mömmö. Ite tein silleen, että liimasin tipit, muotoilin ne viilalla, laitoin geeliä+aktivaattoria x2, jonka jälkeen viilasin geeliin (jostain ilmestyneet) epätasaisuudet pois ja laitoin vielä kolmannen kerroksen. Sen jälkeen lakkasin ihan normaalisti. Tässä on vielä Dependin sivuilta englannin kieliset ohjee : http://www.dependcosmetic.com/int/Product.asp?PageNumber=121&Product_Id=260

      Mulla lähti oikean käden peukku seuraavana päivänä irti, mutta se on (musta ainakin)ihan ymmärrettävää ja olin varautunut siihen sillä raahasin isoa kassia koko päivän helsingissä ja purin ja uudelleen pakkasin sen ainakin 10 kertaa, koska aina kaikki tarpeellinen oli pohjalla.

      Toivottavasti tästä oli apua! ^^

      Poista
  3. Oooo~ kiitos kovasti hienosta vastauksesta. (^^)

    Pystyitkö liimaan sen peukun kynnen takasin paikoilleen vai unohit sen vaan? Ö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kestä kiittää! <3

      Peukku on tallessa ja uskon että sen saisi helposti kynsiliimalla takaisin, mutta en oo (vieläkään) jaksanut laittaa sitä. XD

      Poista
  4. Nää kynnet on niin täydelliset! =D voi tollaset ois ihanat, harmi etten vaan vois omistaa pitkiä kynsiä töissä,saati sitten oasis elää noin pitkillä! :D mut noi on kyllä älyttömän nätit! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!
      Voi ei! ;__; Onneksi mulla ei oman koulun puolesta ole rajoitteita ulkonäön suhteen!

      Poista
  5. Your nails look amazing! Love the pink glitteryness :3

    VastaaPoista