2014/07/20

Tokyo 2014 part. 1 - Our hotel - Odaiba: Venus Fort - Sumida Aquarium - Tokyo Disney Land

Tässä postauksessa kerron meidän Japanin reissun ensimmäisestä viikosta. Kotiuduttiin kahden viikon mittaiselta reissulta reilu viikko sitten. Hirmuinen kaipuu takaisin!

Our Hotel (E-hotel Higashi-Shinjuku)

Saavuttuamme Tokioon heitettiin laukut hotellin respaan ja pienen freshiintymisen jälkeen lähdettiin kävellen pyörimään Shinjukuun, josta oli  tarkoitus ostaa aurinkolasit ei niin freshin naaman suojaksi. Oli kyllä kätevää kun hotelli oli noin lähellä Shinjukua, että päästiin sinne kävellen 15 minuutissa! Palattiin hotellille kirjautumaan sisään, noin kolmen aikaan. Levättiin pari tuntia ja laittauduttiin ja lähdettiin metrolla Harajukuun.

Seuraavat kaksi päivää kierrettiin Shinjukua ja Shibuyaa. Oon aijemminkin kirjoittanut näistä paikoista joten skipataan ne, koska ei muutenkaan tehty muuta kun shoppailtiin ja syötiin! Ja teen ostoksista kokonaan oman postauksen.

Odaiba


(Siinä missä jollain asemilla ei oo minkäänlaista turva-aitaa, niin jossain on sitten oikein lasiseinät...)
(Ja vaihtaessamme metroa saatiin tollaset söpön väriset liput seuraavaan!!)

Neljäs päivä vietettiin Odaibassa. Odaiba oli meille uus paikka ja sinne oli ihana juna matka! Heti kun saavuttiin Odaibaan oltiin silleen et onpas täällä raikas ilma! Ja aurinkokin paistoi, vaikka Shinjukussa oli aamu ollut todella pilvinen. Muutenkin oli niin kuuma, että olin varma että jossain vaiheessa sataa!

Katseltiin ja ihmeteltiin siinä sitten hetki, että minne suuntaan sitä lähteä pitää jos haluaa Venus Fortiin päätyä.

Venus FortShoppailtiin ja kierrettiin tovi. Ja kuvattiin tottakai Venus Fortin hienoa väriä vaihtavaa kattoa. Sisällä oli myös iso suihkulähde.


Syötiin Venus Fortissa sijainneessa italialaisessa ravintolassa ihan jumalaista pizzaa!!


Siirryttiin siitä sitten semi nopeelle kierrokselle Diver Cityyn ja lähdettiin seikkailemaan ympäri aluetta. Matkalla Diver Cityyn oli tuollaisia portteja, jotka suihkutti kylmää "vesihöyryä". Oli niin ihana kävellä tollaisen läpi kun oli niin kuuma!Ei mennyt kauaa kun löydettiin itsemme sitten tuolle vapaudenpatsaalle. Aurinko paistoi vielä kunnolla kun joen toisella puolella alkoi salamoida ja jyrisi niin, että tuntui että taivas repeää.


Ja noin 15-20 minuutin päästä tajuttiin että Rainbow Bridgestä näkyy enää vaan puolet. Sitä emme tietenkään tajunneet, että voisi olla hyvä aika etsiä kattoa pään päälle!Hetken päästä alkoikin satamaan vettä ja tuuli yltyi.  Juostiin keskellä vesisadetta lähimpään katokseen. Vettä satoi oikeesti vaakatasossa kaatamalla! Löydettiin onneksi aika vaivattomasti ilman ylimääräisiä mutkia asemalle! Huh!


En ostanut Odaibasta muuta kuin tälläiset sukat ja pohjalliset, jotka auttavat turvonneisiin ja kipeisiin jalkoihin. Tuli noita jonkin verran käytettyä, koska kun oli koko päivän kävellyt  ja jalat olivat ihan kuolleet niin oli ihana vetää noi jalkoihin hotellilla! Sen lisäks ostin Rilakkuma kylpypallo. Mun ostokset eivät siis olleet kovin huimat!


Päätettiin päivä kuppinuudelilla ja Digimonin jaksolla jossa ne seikkailee Odaibassa! ;DD

Tokyo Skytree - Sumida AquariumAamulla lähdettiin kohti Asakusaa. Käytiin Sensoji temppelillä ja käveltiin sieltä Tokyo Skytreehen. Olisin halunnut mennä ylös asti, mutta hinta oli meille kaikille liian kova. Päätettiin kuitenkin, että mennään Sumida akvaariumiin joka sijaitsee tuolla.
Tokyo Disneyland  東京ディズニーランド


2.7. lähdettiin käymään Tokion Disneylandissa. Meidän piti jo viime reissulla käydä siellä, mutta siitä ei sitten tullut mitään, joten jätettiin se väliin. Disneylandiin pääsee kätevästi JR Linellä kun jää Maihaman asemalla pois. Asemalla on tosi selkeät ohjeet siitä minne päin lähteä ja kun uloskäynnistä astuu ulos näkeekin jo Disneylandiin! Jee!

Yhden päivän lippu maksoi reilut 6000 jeniä. Ja ennen pääportteja oli vielä joku turvatarkastus jossa kurkattiin laukkuun. Etsittiin mekein heti joku paikka josta saisi pientä välipalaa ja juotavaa, koska oli taas aamupala jäänyt vajaaksi. Tilasin sitten jonkun suolaisen crepesin,joka oli pahaa ja siinä oli ilmeisesti jotain kalmaria joka oli ihan hirveetä parin ensimmäisen haukun jälkeen. Kaikki mustekala renkaat ja takoyakit nam nam, mut toi ei ihan makuhermoja hivellyt.


Ennen tuota kalman ruokapaikkaa oltiin kävelty Pirates of the Caribbeanin ohi ja tottakai mun oli entisenä super fanina päästävä sinne! Ja yhyyy se oli niin sen puolen tunnin jonotuksen arvosta! Oltiin kaikki niin innoissamme ton jälkeen ja koitettiin päättää minne seuraavaks.

Keskellä Disneylandia sijainnut linnahan veti meitä puoleensa! Jäätiin jonottamaan Tuhkimo-kierrokselle, vaikka jonot oli vähintään yhtä pitkät kuin edelliseen. Itse en ole koskaan Tuhkimosta sen suuremmin välittänyt, mutta koska liput olivat niin kalliit niin ajateltiin sitten käydä tuollakin. Ja oli kyllä niin suuri pettymys kaikille ton Piratesin jälkeen. Tuolla Tuhkimo kierroksella käveltiin sellasen reitin läpi ja sait lukee ja seurata tarinaa kuvista....Aika kuluikin aikalailla eri paikkoihin jonottamiseen. Muita mainitsemisen arvoisia kierroksia oli mm. Lumikki joka oli tosi kiva kuten Kummituskartanon kierroskin, jonne jonotettiin valehtelematta tunti +30 asteen helteessä! Onneks se ei pettänyt meitä kuten Tuhkimo!


Tunnin jonottamisen jälkeen oltiin ihan nääntyneitä ja suunnattiin syömään Blue Bayou nimiseen ravintolaan. Ruoka oli onneks hyvää ja laskukaan ei meitä tappanut, vaikka sitä pelättiinkin.

Ruokailun jälkeen lähdettiin etsimään teemapuiston Monsterit Oy osuutta. Paikan löydettyämme oli pettymys kova, sillä paikka oli  syystä, jota en enää muista, kiinni! Tosi ärsyttävää! Oltiin siinä vaiheessa kaikki jo niin poikki, että ei inspannu enää jäädä jonottamaan Toy Story kierrokselle jonne oli ainakin tunnin jono, joten suunnattiin tuolla puolen Disneylandia sijaitsevaan kauppaan, josta siskoni osti itselleen Pallo Masi käsinuken.


Heippa Disdeyland! Disneyland oli kyllä ehdottamasti yksi reissun kohokohdista! Varsinkin kun ei viimereissulla sinne päästy! Yhyy haluan jo takaisin! Suosittelen hieman kalliista hinnasta huolimatta kaikille!!

ps.

Laitan tähän vielä youtubesta löytämäni videon tuolta Pirates of the Caribbean kierrokselta! Koska en näköjään vaan voi lopettaa sen fiilistelyä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti