2014/11/24

Package from Emma

Mun ihana ystävä Emma on Japanissa opsikelemassa ja juteltiin jokin aika sitten ja kysyin Emmalta voisiko hän käydä mun puolesta Shibuya 109:ssa hakee pari juttua Delyleltä. Pyysin tuota pitkähihaista peplum toppia ja samaa "settiä" olevaa hametta. Valittetavasti Emman käydessä 109:ssä paita oli loppuunmyyty mustana. Onneksi hame kuitenkin löytyi ja löysin netistä sitten tämän yläosan!

Paketti tuli ihan muutaman päivän päästä siitä, kun Emma oli sen postittanut. Paitaa jouduin venaa hieman kauemmin, koska se oli loppuunmyyty ja se piti "varata/tilata". Ja halusin postata näistä yhdessä enkä erikseen, koska erikseen postaaminen olisi ehkä ollut hieman puuduttavaa ja aiheuttanut toistoa. Muutenkin suunnittelin pitäväni näitä yhdessä!
(go to top by klicking this image)

Oon etsinyt täydellistä peplum toppia nyt hetken ja yhdestä blogista onnistuinkin sellaisen bongaamaankin, mutta kun lähdin kaupungille sitä etsimään, niin eihän sitä näkynyt kyseisessä liikkeessä. Mutta tämä on kyllä vielä kymmenen kertaa kivempi kuin se! Tykkään tosi paljon tästä kaula aukosta ja selän yksityiskohdasta ja tää materiaali on tosi mukavan tuntusta ja kivan näköstä. (valitsin ton valkosen kuvan tästä topista siksi että tässä näkyy tuo materiaali paremmin)

Olen huomannut, että aika monissa japanista ostamistani yläosissa on valmiiksi jo rintatoppaukset ja yleensä ne on saanut helposti pois. Mutta tässä paidassa ne on ommeltu silleen kiinni ettei niitä saa pois ilman purkamista. Onneks ne ei oo kauheen paksut.

---------------------------
Oon tosi ilonen että päätin kesällä ryhtyä kasvattamaan mun otsatukkaa pois! Koska mun mielestä  näytän ihan 15-vuotiaalta suoralla otsatukalla! Ja vanhoja kuvia selatessani huomasin miten kauan mulla oikeesti otsatukka oli( joka aina välillä kasvoi ihan liian pitkäksi, jolloin se oli niin kaukana hyvännäkösestä kuin vaan voi!). Oikeesti varmaan since 2008.... Ihan jäätää kun selaan vanhoja kuvia! Hahah!
-Some time ago I chatted with my friend Emma, who is now in Japan studying. So I asked her if she could get me something from Shibuya 109 now when she is there. I had to purchase the top that I wanted online, because it was sold out when Emma went to shop for it. Luckily skirt of this set was available and I found this top online easy!
-Package came very soon after Emma had shipped it, but I had to wait for this peplum top for little longer. Because I had planned to wear these together as a set, I had to wait until top arrived too.
-I have been looking for perfect peplum top this autumn and I couldn't be more happy with this one! I really like this neckline and details of the back. Also this material feel and looks very nice!
-I have noticed that most of tops I have bought from Japan have these paddings and those have been really easy to remove. But ones in this top are sewed on so I can't take them off... But luckily those are thin and doesn't seem like obvious padding.
-About the last picture: I'm so happy that last summer I decided to grow my front hair off! My hair have grew fast and I think have get over that awkward moment you have to go through when you grow your front hair off! It was totally worth it! Have had straight front hair/bangs since 2008 (i think) and change is very welcome!

2 kommenttia:

  1. Tota paitaa oli tullut nyt mustana tällä viikolla takas! Ja nyt 109 varmaan 10 eri kaupassa on ollut mallinukella sellane vaalee takki mikä sulla oli edellisessä postauksessa mut hinta kaikkialla noin 20 000¥ yhyy!! Nähään alle kk päästä t. Svetlana from Japan with morso! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin arvasin, että niitä tulee jossain vaiheessa! Yhyy! Jos oisin siellä niin varmaan oisin jo ostanu sellasen 20 000 ¥ takin hinnasta riippumatta!XD Tule jo suomeen niin mennään kimppa アバント! ♥

      Poista