2015/01/09

Shinny Gray (known as Puffy 3 tone)


Barbie King size brownit on olleet mun vakio linssit ainakin kolme vuotta ja kaipasin jotain uutta, siksi vähän joulun jälkeen päätin tilata uudet piilarit! Koska tiesin haluavani jonkun muun väriset kuin ruskeat päädyin näihin harmaisiin (jotka tosin näyttää mun vihreissä silmissä ihan harmahtavan vihreiltä). Tilasin nämä candylens.comista 29.12 ja keskiviikkona ne saapuivat, eli shippaukseen meni vain yhdeksän päivää, vaikka viikonloppujen lisäksi tässä oli monta pyhää välissä. Tässä vielä linkki ---> Klick 
Oon kyllä positiivisesti yllättyny miten kivalta nää näyttää (vaikka pelkäsinkin näyttäväni ihan tältä), koska oon niin tottunut ruskeisiin. Nää on tosi luonnolliset mutta kuitenkin isontaa silmiä. Pitää kyllä kokeilla näitä vielä vähän tummemman meikin kanssa.  Ihan virkistävää käyttää välillä erivärisiä piilareita... Tai olla ilman. Esim. uuttavuotta lähdin juhlimaan ilman piilareita, koska kerrankin edustin ilman! 
Näiden lisäksi tilasin myös uudet ruskeat Shoppingholicista, koska en usko että pärjäisin kokonaan ilman ruskeita piilareita. Toivottavasti nekin saapuu pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti