2015/01/30

Taobao haul

Ajattelin ensin tehdä tämän postauksen videona, mutta koska ei ollut yhtään sellainen olo että ois kameralle jaksanut puhua, esittelen nämä Taobaosta jokin aika sitten tilaamani jutut näin perinteisesti tekstin ja kuvien muodossa. 
    Ja oikeesti voi jeesus sentään! Otin tän entryn kuvat _kolme_kertaa uudestaan, koska ensimmäisella kerralla tulin sairaaksi, tai no mulle tuli vaan tosi huono-olo just kun ryhdyin kuvaamaan ja en ollut lähellekkään tyytyväinen niihin vähiin kuviin jotka ehdin ottaa. Seuraavalla kerralla otin kaikki kuvat puhelimella, koska alkoi jo hämärtää niin en nähnyt syytä miksi oisin nähnyt vaivaa ja virittänyt kameran, ja en tykäänny niistäkään. Joten tänään vihdoin kiskoin itseni tarpeeksi aikasin sängystä ylös ja eikun meikit naamaan ja tukka kiharaks, kamera pystyyn ja _vihdoinkin_ sain julkaisu kelposia kuvia... 
Olen jo pitkään katellut ja himonnut Radyn vaatteita.  Mutta koska en keksi kovin montaa tilaisuutta, jossa esim. tämän tyylistä mekkoa voisi täällä Suomessa käyttää niin päätin ainakin toistaiseksi tyytyä aidon Radyn sijaan Taobaosta löytämääni edulliseen hyvin saman tyyliseen mekkoon. 
     Mietin semi pitkään ennen kuin tämän päätin tilata tämän, että onko tää yhtään mun väri.. mutta nyt kun on tän jo niin monta kertaa joutunu vetää päälle jo pelkästään kuvien ottamisen takia, niin alan pikku hiljaa tottua tähän väriin mun päällä. Ja voisin ostaa jonkun tän värisen lyhythihaisen kesämekonkin ehkä.
Tämän mekon ostin koska... koskaan ei voi olla liian paljon mekkoja. Ja kaikki mun muut mustat mekot ovat vartalon myönteisiä. Ja tää oli vielä ihan samanlainen kuin myyjän kuvissa.
Tälläisen tweed-kangas laukun löysin jo aiemmin jostain nettikaupasta mutta 2 kertaa kalliimmalla ja käytettynä, joten tilasin taobaosta löytämäni lähes samanlaisen laukun. 
Pelkäsin niin paljon että tässä takissa ei ois tarpeeksi suurta ja muhkeaa huppua, mutta onneksi olin väärässä. Lukuunottamatta väriä ja huppua, eros tää takki tosi paljon myyjän kuvista. En muutenkaan saanut sitä istumaan yhtä hyvin kuin kaupan kuvissa joten tein siihen muutoksia ja pari viime päivää oon viettänyt yhden hengen ompelukerhossa. Mua kyllä huvittaa kun en jaksanu ompelukonetta ees kaivaa esiin vaan hoidin ompelemisen neula-lanka-menetelmällä. Vaikka jouduinkin tekemään jonkin verran muutoksia niin rakastan tätä takkia ihan himo paljon!
Plus vielä uudet kengät ja tälläinen perus naruolkain toppi, joista en jaksanut tämän kummoisempia kuvia ottaa.

Tilausta tehdessäni tajusin miten paljon mun tyyli on muuttunut sitten blogin aloittamisen. Päätin jo ennen blogin aloittamista, että yksi postaus jonka haluan toteuttaa on "tyylini vuosien varrelta"-tyylinen postaus.  Aloitin sellaisen tekemistä jo viime vuoden puolella, mutta jostain syystä en saanut valmiiksi ja saa nähä saanko tänä vuonnakaan! XD


I have the most kawaii reflection! XD

Couple weeks ago I ordered some clothes from Taobao. I like all of them so much! I put links to these things above so if you are wondering which taobao shop I ordered these from. As a shopping service I used ebeebuy! Hope you enjoyed this post, because I had to shoot photos for it three times! On first try I got sick and on second time lighting was terrible. Ugh!

2 kommenttia:

  1. Oih toi takki ja karvahuppu, ihana! Oot tosi nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi huppu on ihan täydellinen! Kiitos! :)

      Poista