2015/05/21

Package from Emma: Delyle Noir

Hei! Juttelin mun ystävän Emman kanssa pari viikkoa sitten ja kuulumiset vaihdettua kysyin voisiko Emma käydä puolestani 109:ssa. 2.4. Emma sitten suuntasi sataysiin ja kävi ostamassa pyytämäni vaatteet! Ihanaa!  Valitettavasti Japanissa vietettävän Golden Weekin takia posti ei ollut moneen päivään auki. Mutta kuten Emman kanssa todettiin niin pääasia on että Emma sai noi ostettua ja ei ollut enää vaaraa, että  joku juttu ois loppuunmyyty. Mutta kuinka ollakkaan; paketin saavuttua Suomeen, jäi se moneksi päiväksi tullin kynsiin ja vasta tällä viikolla sen sain!
Tälläisiä ihania kevät/kesä vaatteita paketista paljastui. Oli ihanaa kun sain kaupan päälle myös tuon Delylen peilin ja meikkipussin. Pelkäsin ihan himona, että tuo setti olisi loppuunmyyty, sillä nettikaupasta juuri tuo raidallinen versio oli loppunut. Mutta thank god; 109:n liikkeestä sitä vielä löytyi.
Setin kanssa ei siis ollut mitään ongelmia, mutta jos Emma ois mennyt sataysiin vähän myöhemmin, niin tätä takkia ei välttämättä olisi ollut enää. Sillä Emman piti ostaa myynti  kappale (Japanissa kun ostat vaatteita saat varastosta käyttämöttämän yksilön), mut ei haittaa yhtään kun tää kuitenkin oli se asia jonka eniten halusin/tarvitsin. Alunperin mun piti ostaa vain tämä takki, mutta sitten näin twitterissä kuvan Delylen myyjästä tämä takki ja setti yllään ja halusinki molemmat.


-My dear friend Emma who lives in Tokyo bought these lovely things from Delyle Noir! At first I was thinking to get jacket only, because that's what I really needed. But little "extra"- shopping doesn't hurt! Especially when I got these Delyle Noir makeup bag and mirror as novelty gifts.

Thank you Emma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti