2016/07/11

Animecon 2016 part. 1 // Rem Tokimiya Cosplay

Nyt on Animecon takana! Valvottiin parina conia edeltäneenä yönä super myöhään cossien parissa, joten nyt vaan otetaan rennosti, eli nukutaan ja syödään ihmisten aikaan. Keskiviikko-torstai välisenä yönä valvottiin aamu neljään asti. Perjantaina piti lähteä kotiin nukkumaan jo yhdentoista aikaan, koska ne jotka mut tuntee tietää että uni on mulle tosi tärkeetä ja musta tulee kunnon bitch, jos en saa tarpeeks unta. Mut anyway sain nukuttua ja kauhistelin sitä miten Iida sai itsensä seuraavana aamuna ylös tultuaan (taas) vasta neljältä aamulla kotiin. 
     Aamulla sitten vedettiin cossit kotona päälle ja lähdettiin Sirun ja Sinin luo kun Essi oli ensin tullut meille, jossa tavattiin myös Suvi ja Matias. Conipaikkanahan toimi Jyväskylän Paviljonki jonne meillä oli noin viiden minuutin kävelymatka, jonne lähdettiin heti kun kaikki olivat saaneet cossit niskaan ja peruukit päähän. 
Conipaikalla pyörittiin hetki myyntipöydillä, jonka jälkeen mentiin etsimään sopivaa kuvauspaikkaa. Löydettiin sitten kapea tila hissin läheltä jossa oli punainenmatto ja sehän sopi meidän cosseihin hyvin. Kuvat eivät laadultaa ole huimaavia sillä kenelläkään meillä ei ollut kameraa mukanan, joten jouduimme sitten tyytymään puhelimien kameroihin. Ensi kerralla pitää varautua vähintäänkin minijärkkärillä, koska (varsinkin) toi viimeinen kuva on tosi sumee.. Noh ei voi mtn. 
  Meitä oli viisi jotka cossas ryhmässä Final Fantasy Type-0:sta. Kuten olen ehkä täällä maininnutkin; oli tämä ensimmäinen kerta koskaan kun cossasin. En tiedä kuinka moni meidät tunnisti, mutta otettiin meistä jonkin verran kuvia ja päädyttiin videoonkin joka löytyy täältä! Lauantaina ei osallistuttu conin ohjelmiin sen enempää kuin että käytiin tekemässä itsellemme "IIYO"-pinssit. Iltabileet oli siinä mielessä vähän pettymys että dj:n musiikkimaku oli vähän liian kaukana kenenkään meidän musiikkimausta ja kaikki biisit oli remixattu saman kuuloisiksi.. Käytiin kuitenkin pyörähtämässä ennen kuin lähdettiin kotiin univelkaa tasoittamaan.

Jatkuu...

-So I and my friends attended to Animecon that was held in our hometown last weekend. Convention place was about 5 min walk away from city center were we live so it was great.
-It was also my first time cosplaying. My character was Rem Tokimiya from Final Fantasy Type-0.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti