2016/07/13

Animecon 2016 part 2 // Midare Toushirou Cosplay

Animecon raportti jatkuu. Suunniteltiin iltabileissä että oltais menty porukalla katsomaan Cosplaydeittiä ja mulla se väänty vahingossa muotoon "Niin mennäänkö me siihen anime diettiin". No...ei menty. Sunnuntaina herääminen oli paljon vaikeampaa kuin edellisenä päivänä ja laitoinkin joskus puol kymmenen aikaan Sarille viestiä et nähdäänkö vähän ennen kymmentä Paviljongin edustalla ja onneks Sarikin oli vasta herännyt joten sain sitten rauhassa laittautua. Muutenkin valuttiin paikalle useammassa erässä.
  Oltiin kuitenkin paikalla sen verran "ajoissa" että ehdittiin AMV-kisaa katsomaan. Mähän en oo koskaan käynyt missään conin tarjoamassa ohjelmassa, mutta tiesin AMV-kisaa ois kiva päästä seuraamaan. Varsinkin kun tubesta on tullut stekattua aiempien conien ehdokkaita. Hienoja videoita oli paljon, mutta jäin vähän kaipaamaan suomenkielisiä kappaleita. Omaksi suosikiksi muodostui video jossa oli käytetty clippejä The Empire of Corpses- nimisestä elokuvasta. Olenkin nyt suunnitellut katsovani kyseisen leffan lähipäivinä...
Cossasin siis Midare Toushiroa Touken Ranbusta. Ja herran jestas en ollut yhtään varautunut siihen miten paljon meistä haluttiin ottaa kuvia. Iidakin siis cossasi Touken Ranbusta. Se vaan kun en osannut varautua tähän niin pönötin varmaan kaikissa kuvissa ihan rumasti. Mutta anyway koska itse emme jaksaneet kovin shoottailla Sunnuntaina oli ihana yllätys että musta otettiin ihan kunnon kuviakin jotka saan joskus kuukauden sisällä. En malta odottaa! (Ja tätä kirjoittaessa tajusin että mulla itellä on atm vaan pari cossi selfietä ja muutama hassu Snow-app kuva...en sitten edes yhtä peili kuvaa jossa näkyis koko cossi voinut ottaa.) Touken Ranbu cosseja näkyi jonkin verran mutta en nähnyt yhtään toista Midarea.. Conin jälkeen mentiin vielä porukalla Sakura Gawaan syömään ja heittämään huonoa läppää.
Kaiken kaikkiaan conista jäi hyvä maku suuhun. Tosin ehkä osittain siksi että pääsi aina omaan sänkyyn nukkumaan ja ei tarvinnut etsiä hengailu paikkoja kun kaikki asuu niin lähellä conipaikkaa. Seuraavassa conissa ajattelin osallistua useampaan ohjelmanumeroon ja mikäli cossaan, aloitan cossien tekemisen silleen ajoissa että ehdin kunnolla levähtää ennen conia. Varsinkin koska seuraava coni tulee olemaan Tracon joka on Tampereella ja stressaan mielummin pakkaamista etc. kuin sitä että puolet cossista on vielä eurokankaan kassissa paloina.

2 kommenttia:

  1. Seurailinkin instassa että olit ihan supersöpönä!

    VastaaPoista