2016/10/23

Halloween 2016 // Take me to church


Mun on varmaan pakko käydä ostamassa tämä villapaita useammassa värissä, koska en tiedä johtuuko vaan syksystä mutta en ole nyt viikkoon mitään muuta halunnut päälleni pistää. Kerrankin olen tehnyt hyvän ostoksen! Sillä en ikinä löydä kivoja villapaitoja! Aina talvella joudun pakottamaan itseni ostamaan villapaitoja jotka on kaikki aina jollain tavalla ihan syvältä, milloin ne on liian lyhyitä, isoja tai ruman värisiä tai kaula aukko on tyhmän mallinen. Eli ei kauheesti inspaa tää syksy kun kaapin sisältö ei miellytä!

Mutta nyt kuitenkin tämän postauksen DIY- henkiseen aiheeseen. Eli muutama viikko sitten askartelin tälläiset pirunsarvet. Olin suunnitellut kokonaisen lookin näiden kanssa, mutta se saa nyt jäädä, koska aika ei vain riitä kaikkeen. Käytin Silk Clay -nimistä massaa, jonka löysin kun olin katselemassa mitä halloween juttuja askartelukaupoissa on myynnissä. Kyseessä on siis tämmöinen muovailtava kevyt massa joka ei tartu käsiin ja kuivuu muutamassa tunnissa. Ajattelin sitten kokeilla ja tehdä siitä nämä sarvet, kun hintakin oli niin pieni (alle 3 euroa).  

Muotoilun jälkeen annoin sarvien kovettua yön yli. Vaikka tätä Silk Clay- massaa myydään monessa eri värissä maalasin sarvet seuraavana päivänä akryylimaalilla, jotta saisin niistä vähän kiiltävämmät. Sitten vaan kuumaliimalla sarvet pinneihin kiinni ja tadaa, valmista! Helppoa ja nopeaa! Muistan kuinka kävin jokin vuosi sitten ihan paniikissa kaikki kaupat läpi etsien mustia pirunsarvia. Eihän niitä tietenkään mistään siihen hätään (halloween iltana) löytynyt.  Silloin ei olisi tullut mieleenkään ryhtyä itse väsäämään, vasinkin kun lähin askasrtelu kauppa on 20 minuutin bussimatkan päässä. Mutta kyllä nämä parissa päivässä kasaan saa!
Onko teillä  kokemuksia Silk Claystä? Itse pidin erityisesti siitä miten kevyttä tämä on. Pysyy ihan kunnolla jos liimaa sellaisiin napsahtaviin pinneihin eikä tarvii pelätä että valuvat tai tippuu ilman kunnon pinni viritelmiä.


2 kommenttia: