2014/10/09

New eye shadow palette-

Oon jo pitkään kaivannut luomiväripalettia jossa olisi kaikki värit mitä tarvitsen mun perusmeikin ja sitten vähän raskaamman meikin tekemiseen. Eilen kävin Kicksissä ja myyjä suositteli Viva La Divan Nudie Two-luomiväri palettia! Tehtyäni  ns. koemeikin tätä käyttäen ja yrittäessäni ottaa siitä kuvia, epäonnistuin niissä kaikissa (bad face day much)... mutta ei huolta! Sen sijaan kuvasin myöhemmin illalla inspiksen iskettyä meikkitutoriaalin!

Luultavasti saan videon editoitua julkaisukuntoon sunnuntaihin mennessä... Ja toivottavasti ei iske mikään "Hyi kun näytän pierulta tässä" - fiilistä ja jätän julkaisematta koko videon! Haha! Koska kuten edellä mainitsin kuvasin videon illalla ja valo ei ollut mikään kaikkein paras. (Plus videota editoidessani oon joutunut tuijottamaan omaa naamaani liian kauan...) Mutta ehkä se johtuu vaan musta! Sanotaanhan että tekijä aina teostensa kriittisin arvostelija...tai jtn.

- I bought new eye shadow palette. I have been looking for eye shadow palette with all colors I need for my light and my darker makeup. And this has all of them!
- I used this for first time yesterday and I tried to took photos of my makeup, but I looked so awful in all photos that so there is no way i'm going to publish them! But In evening inspiration struck and i filmed makeup tutorial on video. Now I'm editing it and I hope I can publish it soon!

2 kommenttia:

 1. Odotan innolla sitä videoo :) Toi luomiväripaletti on täydellinen. Täytyis itekin hankkia tollanen mistä löytyis just noi sävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti tulet pitämään videosta! :)
   Jos tän tyylistä luomiväripalettia kaipaat niin siinä tapauksessa suosittelisin tätä! ♥ Oli kyllä hyvä ostos, hintakaan (muistaakseni 17€) ei tuntunut niin kovalta kun on tää sen verran monipuolinen!

   Poista