2014/10/02

Autumn shopping! ♥

Tuntuu ekaa kertaa ettei mun tartte kärvistellä tätä syksyä ja talvea kesävaatteissa ja sadoissa kerroksissa neuleita etc. niiden päällä! Kävin alkuviikosta ostamassa tämän viininpunaisen mekon H&M:ltä ja eilen ostin uudet saappaat!

Samalla reissulla kun ostin tämän mekon niin ostin myös sukkahousuja, koska ihonvärisistä on aina pulaa!

Nää on mun ensimmäiset ylipolvensaappaat ikinä! Himoitsin ylipolvensaappaita jo viime talvena, mutta jätin kuitenkin hankkimatta. Nytkin olin kahden vaiheilla haluanko matala- vai korkeakorkoiset saappaat. Koska en löytänyt paria täydellisillä koroilla niin kävin eilen ostamassa nämä matalapohjaiset Citymarketista. Ja oon niin rakastunut näihin! Nää on niin mukavat ja toi varsi ylettyy juuri sille korkeudelle mihin halusinkin! Ah! 

Samaisella Citymarketin reissulla ostin myös hiusvärin! Onko mitään parempaa kuin se, että pidennykset ja omat hiukset mätsää! On taas intoa ja inspistä laittautua kunnolla! Jee!

Näiden lisäksi tilasin tavaraa Ebaystä. En millään malttaisi odottaa niiden saapumista jotta pääsen postaamaan tänne niistäkin! Kaikki jutut jotka tilasin ovat kyllä eri myyjiltä joten saa nähdä mitä saapuu ensimmäisenä! (Yksiä kenkiä ei oo vielä ees shipattu! Ja ne on sellaset, että niillä ei pärjää enää kun lumi tulee! Why?) Toivon vaan, että kaikki tuotteet vastaavat kuvia ja kuvausta! Muussa tapauksessa traumatisoidun (taas) ja en tilaa Ebaysta tuhanteen vuoteen!

-I Bought this vine red dress from H&M, price was 19.90 €. Also bought skin color tights!
-I have been thinking about getting over knee boots since last winter and finally I found perfect pair! I'm so in love with these boots! They are long enough to cover my knees just the way I wanted!
-Dyed my hair! Now my hair and extensions are the same color.
-I ordered a lot of stuff from eBay! I can't wait them to arrive.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti