2014/10/05

Piercing ~

Kyllä luitte oikein! Olen ottanut lävistyksen! Mitään huimaa ei kannata odottaa, koska en kuitenkaan mikään super itsensä lävistyttäjä ole. Kasvoihin tuskin tulen koskaan ottamaan korua vaikka joskus kahdeksannella luokalla decora-huumassa harkitsinkin huulikorua. Napakoru mulla oli kuusitoistavuotiaana mutta se repesi/oli vinossa/ jtn jota en muista joten otin sen pois. Tällä hetkellä mulla on siis vain 3 reikää vasemmassa korvanlehdessä ja yksi oikeassa. Nyt hankin lisäystä oikeaan korvaan:
Siinä se ois! (Tälläkin on varmasti joku hieno nimi....) Tää oli niin extempore juttu mulle ku vaan voi! Aamulla Sanna soitti et "Lähe kekustaa, mennään Matiaksen kaa kahville ja vähän shoppailee?" ja eihän mulla muita suunnitelmiakaan ollut, joten lähettiin Sannan kaa keskustaan jossa Matias jo odottelikin meitä.

Sanna sitten päätti kahvin mittaisen miettimistauon jälkeen ottaa lävistyksen ja sai minutkin sitten suostumaan tarjouduttuaan sponsoroimaan! Ihan vaan sellainen "Hei saat ilmasen lävistyksen" ei saa mua menee lävistettäväksi, jos mun pitäis ottaa joku mikä mahdollisesti voisi kaduttaa myöhemmin. Nopean googlettamisen jälkeen tää kohta korvassa alkoi tuntua oikealta. Halusin jonkun kivan ja siron!

Heti kun alettiin katsoa kohtaa mistä lävistettäisiin ja mallattiin korua, tiesin että tulen tykkääm tästä niin paljon! Ja ei oo kyllä kaduttanut! Oikeastaan tekisi mieli ottaa kaksi lisää tuon ala puolelle, mutta taidan malttaa mieleni.

Nyt toi on parantunut tosi hyvin ja nopeesti. Ei ollut kipeäkään kuin hetken pari päivää myöhemmin kun oli tehty. Kuhan tämä on kunnolla parantunut ajattelin vaihtaa tuohon vähän lyhyemmän tapin.

-I got a piercing! To my ear, so nothing too radical! Haha! This was so extempore thing for me! I dont want any piercing to my face and I already have had belly button pierced, so new piercing to my ear seemed save and regret free choice! 
7 kommenttia:

 1. Oi ihana!
  Mäkin kävin reilu pari viikkoo sitten ottamassa lävistyksen tonne rustoon, mutta tonne "ulkopuolelle". Mullakin se oli niin extempore, tuli vaan semmonen päähänpisto että käympä ottaa, kun jollain oli semmonen koulussa ja näytti niin kivalle.:D Siitä päähänpistosta ehkä puolen tunnin päästä olinkin jo lävistettävänä.:) Mullakin on parantunut ihan yllättävän nopeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Sen lisäksi että haluisin ottaa kaksi lävistystä lisää tuon alapuolelle, haluisin toiseen korvaan kanssa just tuolle "ulkopuolelle" rustoon korun! :D

   Poista
 2. Hei! Saanko kysyä et miten pitkä oot ja mitä vaatekokoa käytät? Näytät niin kauniilta ja sulla on upea kroppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pituudeltani olen 160 cm. Vaatteita löytyy monen kokosena, koska ostan yleensä sen koon mikä näyttää mun mielestä parhaalta mun päällä, enkä sitä mikä on pienin koko mikä menee päälle.

   Poista
 3. Thanks for supporting my blog all these while. My blog has moved to JoshuaHideki.com so if you'd like to continue following us, please follow my new website!! :) ありがとございます!!

  http://JoshuaHideki.com/

  VastaaPoista
 4. Ihana toi korvis :3 just tollanen siron näkönen mitä halusitkin ja muutenkin vähän erikoisempi

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Tykkään tästä joka päivä vaan enemmän! ♥

  VastaaPoista