2015/10/25

Halloween 2015 : COSTUME

Halloween senkun lähestyy ja tuntuu siltä, että aika meinaa loppua kesken enkä saakkaan toteutettua kaikkia halloween aiheisia postauksia ajallaan. Yhyy! Anyway sain mun koko halloween costuumin kasaan viime perjantaina ja lauantaina pidettiin sitten pieni photoshoot, koska varsinaisena halloween päivänä mulla ei luultavasti ole tarpeeksi aikaa sitä tehdä, sillä juhlat odottaa. Haha! Viikonloppu sitten onkin  kulunut näitä kuvia editoidessa. 
Mitä mieltä ootte? Muistan kun näin tämän asun Taobaossa samoihin aikoihin kun katsoin Majisuka Gakuenia ja tottakai mun oli pakko saada tää! Ja tähän päivään asti se on vain roikkunut hengarissa, joten oon niin iloinen kun halloween nyt vihdoin tulee ja saan ihan luvan kanssa pukeutua tähän. Varsinkin kun en parina edellisenä vuonna edes ole pukeutunut halloweenina mitenkään erityisesti. Mua kiinnostais tosi paljon tietää millaisia halloween asu/juhla suunnitelmia teillä on, joten jättäkää ihmeessä kommenttia!

Btw innostuin jokin aika sitten katsomaan ja lukemaan Mirai Nikkia (未来日記) . Ja jos Yuno ja Yukki ei ois niin ihania niin tuskin oisin sitä jaksanu loppuun asti katsoa. Tai ainakin animessa on keskivaiheilla niin puuduttavia jaksoja et huh huh! Oon nyt vasta alottanut lukemaan Mirai Nikkia mangana, niin saa nähä miten pajon manga ja anime mukailevat toisiaan...  Mut anyway animessa ainakin on niin hyvä soundtrack että viimeisen viikon aikana en oo mitään muuta kuunnellukaan. Suosittelen!

Hi everyone! Halloween is coming and I'm feeling super busy with all halloween related posts because I want to get them out on time! Anyway I got all parts to my halloween costume together last friday and I had this small photoshoot on Saturday. Because I guess I don't have time to do this on actual eve of halloween, I have a party to go. So I spent my weekend mostly editing these photos. What do think? 
    I remember that I found this outfit from Taobao about same time around when I was watching Majisuka Gakuen, and so I just had to have it! But until this day it have just hanged on hanger. So it makes me so happy that halloween is just behind the corner and I can actually wear out this costume for the very first time!  Btw I'm really intrested about your halloween costume/party plans so feel free to leave a comment below! 
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti